Tiptiens

Leeftijd: 
3e - 4e middelbaar

Natuurlijk kan de chiro niet bestaan zonder de fantastische leden van de tiptiens. (3e - 4e middelbaar)

Hier beginnen de beste jaren van je chirocarrière, waar vriendschappen voor het leven gesmeed worden.
Er worden al eens activiteiten georganiseerd buiten de uren van 2 tot 6 waardoor we elkaar wel op een andere manier leren kennen. Er kan als eens een kerstfeestje georganiseerd worden, alsook een dropping, avondactiviteit, midweek en niet te vergeten een onvergetelijk kamp om af te sluiten!
Natuurlijk wie groot wil worden moet weten dat ze ook meer zullen moeten werken, maar dat is voor tiptiens geen enkel probleem, zo organiseren ze sinds enkele jaren een fantastisch ontbijt voor de ouders en vrienden.

MONA: Hallo allemaal! Ik ben Mona, 19 jaar en sta dit jaar in mijn tweede jaar als leiding. Vorig jaar was ik geel bij de speelclubs, dit jaar begin ik met veel goesting aan een jaar bij de tiptiens en als hoofdleiding. Naast de Chiro steek ik ook graag mijn tijd in mijn studies rechten, mijn werk bij Otomat (zeker komen proeven!) en uitstapjes met mijn vrienden.

SARA: Jooo, ik ben Sara en ik ben 17 jaar oud. Dit is het eerste jaar dat ik in de leiding sta en natuurlijk ben ik super enthousiast om er een onvergetelijk jaar van te maken met de top-tiptiens. Naast de Chiro studeer ik Textielontwerp aan LUCA en werk ik regelmatig aan de Graslei. Het liefst van al ben ik bij mijn vrienden en familie en geniet ik van spontane en gezellige avonden.

JUSTINE: jow jow ik ben justine, ik ben 18 jaar ik studeer dit jaat af als kok en voor de rest ben ik veel bezig in taxi’s (een restaurant) en daarnaast mag ik me dit jaar laten vergezellen door drie andere top leidsters we gaan een zalig chiro jaar tegemoet !!!

SIEN: