Kwiks

Leeftijd: 
5e - 6e leerjaar

Wie in het 5e of 6e leerjaar zit, komt bij de kwiks. Hier is ondertussen iedereen al dikke vrienden met elkaar, maar nieuwe vriendjes zijn altijd welkom! Iedere zondag staat onze leiding paraat om fantastische spelletjes met ons te spelen.

LIEN: Dag lieve kwiks, ik ben Lien. Samen met mijn 3 fantastische medeleidsters zal ik jullie dit jaar entertainen. Ik ben 19 jaar, studeer psychologie en ben enorm blij dat ik mijn tweede jaar als leidster met jullie mag doorbrengen. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als mij!!!

LEO: Hallo hallo! 
Ik ben Leontien, ook wel eens Leo genoemd. Ik ben 20 jaar en studeer bedrijfsmanagement, marketing. Na een paars en een blauw koord ben ik helemaal klaar om dit jaar met veel trots het groene koord te dragen. Ik ben er zeker van dat het een fantastisch jaar wordt samen met mijn top medeleiding en de leuke kwikies!

SUZANNE: Hallo!! Ik ben Suzanne en dit jaar is mijn eerste jaar als leiding. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om er een onvergetelijk jaar van te maken samen met mijn fantastische medeleiding en de Kwiks! Sinds dit jaar studeer ik geneeskunde en zit ik op kot met leidster Sara. Naast de Chiro, geniet ik ook van de momenten met mijn familie en vrienden, reizen en van buiten zijn.

MARGOT: Hallo iedereen ik ben Margot, 18 jaar en studeer logopedie. Vele kennen mij als de zus van oud leidster Pauline ( Polé). Het is mijn eerste jaar als leidster dus ik kijk er enorm naar uit om me met de kwikies rot te amuseren!!