Aspi's

Leeftijd: 
5e - 6e middelbaar

De aspi's (5e - 6e middelbaar) zijn de oudste groep, hier leren ze het leiding zijn al een beetje kennen met iets meer verantwoordelijkheid. De leiding organiseert ook al eens een activiteit buiten de chiro en een feestje kan ook nooit kwaad. Bereid je maar al voor op midweek, weekend, aspidag, kamp en de jaarlijkse Wazzzapi!

JAAD: Hallo ik ben Jade Leen ik heb geen broer of zus ik ben alleen. 
Ik ben 19 jaar en studeer HR-support in Brugge. 
Na mijn eerste jaar bij de tippers sta ik nu bij de apsis. 

Samen met mijn toffe/zotte/gekke/ lieve medeleiding gaan we er een zalig jaar van maken!

CATO: Coucou! Ik ben Cato en als 3e Fierske sta ik na een super jaar bij de speelclubs, bij de aspi's. Naast chiro, dans ik ook heel graag & studeer ik Rechten in Gent. Ik heb enorm veel zin in een nieuw chirojaartje met mijn zalige medeleiding!

MATHIE: Olaaaaaa, natuurlijk kennen jullie mij al van 2 jaar geleden bij de tiptiens. Ik vond jullie toen zo een leuke groep (lol) dat ik nogmaals voor jullie heb gekozen!!!!! Ik zit momenteel 4 maandjes in Barcelona maar vanaf janurari ben ik BACKKKKKK. Ik heb gestreden voor de beste medeleidsters en die heb ik gelukkig gekregen. Ik heb ONGELOFELIJK veel zin om er met jullie in te vliegen xxxx

SNURREKE: Dag beste chirowieten! Ik heet Elinor, maar door mijn zuiderse looks en zwoele dancemoves noemen ze mij ook wel eens Latina. Ik ben 20 lentes oud en studeer milieu- en preventiemanagement in onze hoofdstad. Dit jaar vlieg ik er, samen met mijn waanzinnig wijze medeleiding, in om de aspis een fantastisch chirojaar te bezorgen. Naast de chiro zijn mijn andere liefdes: mijn hondje smaxie, lekker eten, reisjes maken en kickboksen.