Enkele afspraken

Uniform

Het chiro-uniform is bij ons verplicht vanaf de kwiks. Het bestaat uit:

  • een chirorok/short
  • een rode (chiro)T-shirt
  • een blauwe trui, chirohemd of chirotrui

Wij vragen wel steeds kledij aan te doen die tegen een stootje kan, tijdens activiteiten kan dit altijd vuil worden, hou ook rekening met jassen en schoenen.

Voor een uniform kan je terecht in 'de Banier' (http://www.debanier.be/) of kan je gebruik maken van ons tweedehandssysteem.
Wij verkopen namelijk tweedehandsuniformen aan een lichter prijsje dan de banier. Je kan hiervoor terecht bij Cato De Bock: 0477 09 99 96 of Elinor Duhamel: 0485 40 56 04.  Je kan hen steeds aanspreken op de chiro of een berichtje sturen als je kledij te geef hebt of eens wenst te kijken als de gepaste maat bij onze beschikbare tweedehandskledij zit.

Gsm's

Wij vragen om geen gsm's te gebruiken van 14u tot 18u, wij staan dan ook niet in voor kapotte/gestolen gsm's. Leden kunnen er steeds voor kiezen hun gsm om 14u aan de leiding te geven zodat hier zeker niets mee gebeurt.

Speelgoed

We vragen uitdrukkelijk om geen speelgoed mee te nemen naar de Chiro. Gebeurt dit toch, dan wordt het de hele middag langs de kant gelegd en geven we het om 18u terug.