verhuur

Wij verhuren enkel voor weekends aangezien we geen douches ter beschikking hebben, tijdens juli en augustus worden onze lokalen niet verhuurd. Onze maximumcapaciteit bedraagt 35 personen. Verder verhuren wij niet aan leidingsploegen.

We hebben een volledig uitgeruste keuken (koelkast, 4 elektrische kookplaten, microgolfoven, oven), 2 WC's en een groot lokaal beneden (dit kan in 2 verdeeld worden) en een lokaal en een groot lokaal (dat ook in 2 kan verdeeld worden) met een grote wasbak boven.

Het plein voor onze gebouwen kan gebruikt worden als speelveld. Op 5 minuten wandelen bevindt zich het Claeys-Bouüaertpark waar bosspelen ed. mogelijk zijn. Er is een goede busverbinding naar Gent (bus 3) en Gent centrum is slechts een kwartiertje fietsen. Er bevinden zich op wandelafstand voldoende supermarkten (Lidl, smatch, carrefour...)

De huurprijs bedraagt €8 per persoon voor een weekend. Daarbovenop komt een vaste prijs van €30 in de zomer (april tem oktober) en €50 in de winter (november tem maart), water en elektriciteit inbegrepen. Wij vragen een waarborg van €300. Wij verhuren aan een minimumprijs van €150, als je dus met 6 komt betaal je niet €48 + €30/50, maar €150, onze minimumprijs.

Aarzel niet te mailen naar verhuurolv@hotmail.com voor meer info.

Pinkel- en speelclublokaal

Kwiklokaal

Tipperlokaal

Tiptienlokaal

Gang beneden

Gang boven

Toiletten

Keuken

Terrein