Speelclubs

Leeftijd: 
3e - 4e leerjaar

Wie in het 3e of 4e leerjaar zit noemen we de speelclubs. Speelclubs barsten van enthousiasme en staan iedere zondag te popelen om naar de Chiro te komen! Ook op weekend en kamp amuseren ze zich te pletter samen met hun leidsters:

MYRTHE: k ben myrthe, 18 jaar en ik begin nu aan mijn eerste jaar leiding. Dit doe ik bij de toffe speelclubs! 
Naast de toffe chiro ben ik veel bezig met sporten en werken in het lekkerste restaurant (il posto guesto) en studeer ik schoonheidszorgen. 
Ik kijk heel erg uit naar dit leuke jaar met een super groep en mega wijze medeleiding!

MARIE: Hoi hoi! Ik ben Marie, 18 jaar en ik geef dit jaar voor de eerste keer leiding. Ik sta dit jaar dan ook samen met 3 fantastische medeleidsters bij de Speelclubs, één van de leukste groepen! Ik studeer sinds dit jaar logopedie aan de Arteveldehogeschool en in mijn vrije tijd doe ik toneel, maak ik graag muziek en neem ik ook danslessen. Ik kijk er enorm naar uit om leiding te geven en hoop een fantastische tijd tegemoet te gaan.

KAAT: Dag liefste speelclubs,
Ik heet Kaat en dit is mijn tweede jaar leiding. Ik heb ontzettend veel zin om op weekend en op kamp te gaan met jullie!! Wanneer ik niet op de Chiro ben, ga ik uiteraard ook naar school omdat ik graag juf wil worden. Daarnaast ga ik ook graag naar de handbal of heb ik sleepovers met mijn medeleidsters.
Hopelijk tot zondag!!

INE: Ik ben Ine en zal samen met mijn 3 fantastische medeleidsters de speelclubs entertainen. Dit jaar ruil ik de tippers in, om de iets kleinere chirowieten een leuk jaar te bezorgen! Het is dus mijn tweede jaar als leidster. Zondag is mijn favoriete dag van de week, dus zet jullie maar schrap!