Pinkels

Leeftijd: 
1e - 2e leerjaar

De jongsten (1e - 2e leerjaar) zijn welkom bij de pinkels. Wij, de pinkeltjes, zijn de schattigste van allemaal! Terwijl we onze eerste stapjes zetten in de lagere school komen we ons elke zondag uitleven bij de Chiro. Ravotten in het park, spannende bosspelen, leuke prinsessenactiviteiten en nog zo veel meer! En dat samen met deze 4 leidsters: 

JOS: Hallo hallo, ik ben Josephine, ook wel leidster Jos genoemd. Ik ben 21 jaar en zit in mijn eerste master bedrijfspsychologie. Als oudste leidster van de chiro krijg ik de eer om mijn 4de jaar leiding met de pinkels te spenderen. Jullie zullen mij wel een half jaartje moeten missen, want ik ben momenteel op erasmus in Spanje. Tot Februari, ik kijk er al naar uit!

MARGOT:  Heeey!! Ik ben Margo, ze noemen mij ook wel Tuerlink of Marge. Ik ben 17 jaar en studeer psychologie in Gent. Ik sta dit jaar voor de eerste keer paraat als leiding en dat doe ik bij de fantastische groep; de pinkels. Naast deze mooie hobby tennis ik ook in mijn vrije tijd en amuseer ik me met vrienden en geniet ik van de kleine momenten ;). Ik kijk er alvast naar uit om de allerkleinste hun beste jaar en kamp te doen beleven!! Groetjes, een enthousiaste leiding

QUINTALINA: Halloooo, ik ben Quintalina. Ik ben 20 jaar en studeer Business and Languages. Vorige jaren gaf ik al leiding aan de kwiks en de tippers maar dit jaar ben ik helemaal klaar voor een spetterend jaar met de pinkels!!!!

CAMILLE: Hallo!! Ik ben Camille & ik sta dit jaar bij de pinkeltjes. Ik ben 18 jaar & het is mijn eerste jaar als leidster. Ik studeer handelsingenieur in Gent & hou van Chiro, tennis & reizen. Ik kijk al uit naar een mooi, paars chirojaar bij de pinkels, samen met mijn toffe medeleiding !!